perjantai 30. maaliskuuta 2018

Kevättä ilmassa ja Hummelit testissäKevät on jo täällä! Ainakin ihan kohta. Olkoot vaikka kuinka isot lumikinokset tuolla pihamaalla, niin minulle se on kevät, kun kuukausi vaihtuu huhtikuulle. ;)
Välikausivaatteet on taas vielä vähän vaiheessa, mutta kesävaatteita on jo hommailtu pikkuhiljaa. Menee se näinkin päin. Hih.

Me saatiin Jeriikan kautta Hummelilta muutama vaate testiin Olivialle ja aurinkoisena päivänä neiti olikin ihan innoissaan jo sovittelemassa uutuuksia. Kyseli jo saisiko mennä näillä ulos. Joo jos ei ihan vielä kuitenkaan. :D
Meillä ei ole koskaan ollut Hummelin lastenvaatteita, joten mielenkiinnolla näitä testaillaan.


Mittasin neidin tuossa äskettäin ja sain kotimittauksella pituudeksi 107cm (en kestä miks se kasvaa noin kovaa vauhtia) ja vaatteet on koossa 104cm. Alkuun jännitin tosi paljon, että pieniähän nämä. Mutta eipä ollutkaan, nämä menee hyvin vielä kesän. Hyvä!
Ihan ensi silmäyksellä rakastuin tähän Vilde-mekkoon, jossa on tosi kaunis tuo kuosi. Ihan kuin vesiväreillä olisi heitelty kankaan pintaan väriä.


Meillä oli viime keväänä Olivialla verkkaripuku ja tyttö piti sitä koko kesän ihan höpsönä (ja liikaa ainakin äidin mielestä). Vaikka itse en koskaan ole ollut verkkarikankaan ystävä, niin tämä Hummelin setti yllätti positiivisesti. Siinä ei ole sellainen ärsyttävä sisäpinta mikä verkkareissa yleensä, vaan näissä on sellainen sileä sisäpinta. Peukut sille! ;) Muutenkin materiaali on näissä ja tuossa mekossa ihan huippulaadukkaan oloista. Ehdottomasti aion ostaa jatkossa Hummelia meille enemmänkin.


Sävy on näissä kaunis sininen ja sivuilla koristenauhoissa hihoissa sekä lahkeissa on hiukan hopean hohtoa. Myös malliltaan kivan kapea setti. Kuten näkyy nämä on just sopivia Olivialle 104cm, joten suosittelen kyllä jo saman mittaiselle ostamaan 110cm, jos haluaa että vaatteet mahtuu pidempään.Onko Hummel teille tuttu merkki?
Kävin juuri kurkkimassa Jeriikassa Hummel valikoimaa ja itse löysin monta kivaa vaatetta, jotka tekisi mieli tilata meille vielä. Voi noita verkkahousuja olisi roosanakin, en kestä! :)

Sain Jeriikasta mukavan pääsiäisen ajan alekoodin teille jaettavaksi.
Eli koodilla kevät15 saat -15% alennusta tilauksestasi. Alennus koskee kaikkia normaali- ja alehintaisia tuotteita! (ei koske lahjakortteja, eikä voi yhdistää muihin alekoodeihin).
Koodi on voimassa 30.3-3.4.2018.

(Vatteet saatu. Teksti sisältää linkkejä.)


2 kommenttia:

  1. Himmelit on ihania, tosi kestäviä ja laadukkaita ja ainakin meillä olleet tosi reiluja. 92cm meni vielä 100 pitkälle. 116 jäi just pieneksi melkein 130 pitkälle :)

    VastaaPoista
  2. moikka, koitin tilata ja koodi ei kyllä vähennä 15% :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)