sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Myynnissä!Tulin nyt vaan vinkkaamaan, että huuto.netissä on meidän tytön ja vähän pojankin pieneksi jääneitä vaatteita iso kasa. ;)
Löytyy ulko- ja sisävaatteita tytölle koossa 98-104cm ja pojalle 146cm. Osa sulkeutuu jo huomenna, joten kannattaa käydä nopsaan kurkkaamassa! Lisäilen myytävää päivittäin tässä parin päivän aikana. :)
Kohteisiini pääset tuosta sivubannerista tai suoraan tästä.2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Katsoin instasta, että teille tuli neidille tuo molon ihana vaaleanpunainen haalari :). Olisiko mahdollista saada tänne sovituskuvia teidän talvikamppeista? Arvon vielä haalarin kanssa ja tuo sama haalari olisi yksi vaihtoehto. En vain missään ole nähnyt livenä ja sovituskuviakin vain yhden. Tyttö tietenkin ikihyviksi tykkäisi, mutta vähän hirvittää näin arka pohjaväri :) Ehkä silti sorrun :D Mikä koko teillä on? Kokokin tuottaa päänvaivaa. Tyttö on 3v2kk ja 94cm pitkä. 98 vai 104, siinä pulma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja anteeksi kamalasti, että vastaaminen on jäänyt!
   Kyllä, meille tosiaan tuli tuo ihana haalari ja on ollut aikomus laittaa kuvia tänne blogiin, mutta kun ei vaan taas ole ehtinyt. Huoh. Lupaan nyt viikon sisällä laittaa kuvia!! ;)
   Toki voi olla, että tämä tulee nyt myöhässä ja olet jo haalarin hankkinut. Mutta toivottavasti vinkkiä on edes jollekin toiselle.
   Minusta haalari on livenä ihanampi, kun nettikauppojen kuvissa. Väri on tietty pohjaväriltään arka, mutta toisaalta kuvioinnin takia likatahrat ei niin erotu joukosta. ;)
   Meille otin n.105cm tytölle kokona 110cm. Koon valinta on varmasti hankalaa, kun kasvun ennustaminen on vaikeaa. Hmm. En kyllä uskalla sanoa kumpi koko sinun kannattaisi valita.
   Mutta laitan niitä kuvia ihan pian! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)