perjantai 1. syyskuuta 2017

Molo Kids AW 17/18
Molo Kidsin talvimallistoa olen odotellut malttamattomana jo pitkään ja tadaa viimein se ilmestyi! Olen jo pari vuotta odotellut jotain ihanaa pastellia ja hempeetä, sellaista tyttömäistä tytöille. Mallistot ei viime vuosina talven osalta ole olleet ihan just mieleisiä, vaikka ihan kivoja. Nyt kyllä tykkäsin!

Tyttöjen mallistossa on kauniita kukkasia, höyheniä ja poneja. Erityisesti kukkahaalari hailakan vaaleanpunaisella pohjavärillä on oma lempparini. Ihanaa että kukkasia on talvihaalarissa!
Myös tuo yksi värinen purple mist miellytti silmää ja raidallinenkin näyttää nyt ihan kivalta.
Poikien malliston Huskyt ja yksivärinen sininen on lempparini.
Tulevana talvena meillä taitaa olla Olivialla haalari näistä jossain kuosissa, mutta voi kun tietäisi missä. ;D

Mitäs te tykkäsitte? Kiinnostaisiko näistä sovituskuvaukset?


Jeriikassa on laaja valikoima jo Molo Kidsiä myynnissä ja nuo alimmat valokuvat onkin saatu sieltä. Niissä näkyy vähän eri tavalla nuo kuosit, kun noissa Molo Kidsin omissa kuvissa.
Jeriikan kanta-asiakkaat eli uutiskirjeen tilaajat saa muuten 15e alennuskoodin yli 100e tilauksesta (normaalihintaiset tuotteet huomioidaan), jonka voi käyttää seuraavassa tilauksessa. Alennuskoodi käy normaalihintaisiin tuotteisiin. Lisäksi uutuus topan tilaajat saa sormikkaat kaupanpäälle (runsas, mutta rajattu erä).3 kommenttia:

 1. Minäkin innolla mallistoa odottelin! En kuitenkaan tykännyt mistään niin paljoa,että haluaisin täydellä hinnalla mitään hankkia. Toisaalta se on kyllä helpotuskin :D Ja eipä ois eka kerta,et mieli muuttuu ku silmä tottuu! Tytölle laitoin tilaukseen Pompin haalarin,pojalle menee viimevuotinen Molo ainakin alkutalven. Ehkä sitten tarvittaessa lopputalveksi alesta... Malli kuitenki näissä on ihan huippu! :)

  VastaaPoista
 2. Vähän petyin, kun yksivärisiä oli niin vähän mutta ihan nätti mallisto. Tytöille tässä oli tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Hei. Tämä kommentointi ei jostakin syystä meinaa onnistua!
  Olisin kiinnostunut sovituskuvista. : ) Ja onko noissa tyttöjen raidallisissa haalareissa sävyeroja isojen ja pienten haalareiden välillä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)