keskiviikko 30. elokuuta 2017

Kevyttä ja vedenpitävääKyllä se on syksy nyt. Pikku hiljaa saa laittaa kesävaatteet pois ja kaivaa lämpimämpää esille. Toisaalta väliin riittää lämpiä päiviä jolloin tuntuu, että välikausivaatteet on liian kuumat ja hiostavat.
Meillä on jo pari vuotta ollut paras ratkaisu juuri näihin viileän lämpöisiin päiviin Molo Kidsin kevyempi ulkoilu setti, joka ei säikähdä sadekuuroakaan. Viime kevään malliston "pakko saada" juttu oli tämä Molo Kidsin pastellisävyinen kaktus kuosi ja olinkin tosi iloinen, kun tätä kuosia sai juuri tuossa ostoslistalla olevassa kevyessä Waiton-takissa. Takin kaveriksi tilasin samaa kevyttä materiaalia olevat Waits-housut metal green sävyssä.
Tämä setti pääsikin kovaan käyttöön myös kesän aikana. Kesään kun mahtui viileitä päiviä ja sadekuuroja ihan "mukavasti". Nyt syksyn alkaessa käyttökerrat on vaan lisääntyneet, kun neiti itsekin valitsee tämän mieluiten päälleen ulkovaatteista. Itse tykkään myös napata tämän setin mukaan reissuille, kun menee niin kätevästi pieneen tilaan ja painaa vähän.Setti on sellainen tuulipukukangasmainen. Takissa on verkkovuori ja housuissa liukas vuori. Molemmat on vedenpitäviä. Housut on malliltaan tosi kivasti vyötäröltä istuvat hoikallekin lapselle, kuten Molo Kidsin housut yleensä. Meillä on Olivialla käytössä nyt koko 98/104cm, vaikka tyttö onkin jo tuon 104cm pitkä. Menee hyvin vielä syksyn ja mahtuu villaa tai fleeceä väliin tarpeen tullen.
Viime vuonna meillä oli Emililläkin käytössä tummanharmaana sama setti ja oli myös lemppari. Mahtuu kätevästi koulureppuun mukaan varalle, jos tuuli ja sade yllättää. Kestävyyskin on hyvä, koska ei meillä ainakaan kumpainenkaan saanut reikiä kovasta käytöstä huolimatta (tietysti tämä on varmasti lapsi kohtaista, että miten mikäkin pysyy ehjänä). Joka tapauksessa meiltä täydet kympit tälle setille!

Löytyykö muita samaan settiin tykästyneitä? 


Loppuun vielä vinkkinä, että näitä settejä on Jeriikan nettikaupassa alessa eri väreissä, joten kannattaa käydä kurkkaamassa! ;) 
Kannattaa myös kurkata muut alevaatteet sain nimittäin -15% lisäalekoodin teille jaettavaksi.
Alen saa 30.8-3.9.17 koodilla lisä15 ja se siis koskee normaalihintaisia sekä alennettuja tuotteita.
(ei koske Molo Kids ulkoilua, myös AW17. Ei Mini Rodini AW17, Yozen, Blaa!, Wheat ja T2H merkkejä. Eikä lahjakortteja).
Huomioikaa että koodi koskee esim. Molo Kidsin ja Mini Rodinin jo alennettuja sisävaatteita!

P.s. Jeriikassa postitustauko ja asiakaspalvelu kiinni 2.-9.9.17.  Postitukset jatkuu 11.9.17. Tilauksia voi tehdä tällä ajalla normaalisti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)