lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kaunein softshell haalari ikinä! (sis. välikausihaalari tuskailua)Siis voi kääks! Kunnon lämpöasteita on ihan pian luvassa ja minulla on keväthankinnat edelleen ihan vaiheessa. Poikien välikautta kävin eilen läpi ja kaikille muille on onneksi jotain sopivaa, mutta 12v:lle ei ole yhtään mitään. Olivialle on kaikki 98cm pieniä, olen ostanut yhden kangastakin siistimpään menoon 104cm. Tänään olen koko päivän etsinyt netissä vedenpitävää välikausihaalaria, joka miellyttäisi silmiä ja olisi muutenkin mitoitukseltaan sopiva. Sellaista ei ole löytynyt. Tämän kevään mallistot on olleet jotenkin tosi suppeita ja värimaailma ihan väärä. Harmittaa..

No täytyy myöntää, että olen hiukan ronkeli. Lemppareiheni ei kuulu; haalarit joissa on eriväriset alaosat, täysin yksiväriset haalarit, punaisen ja korallin sävyt ja liian räväkät kuviot. Vielä pari vuotta sitten oli tosi kivoja kuoseja ja sävyjä tytöille, mutta nyt ei iske mikään. Miksi kaiken pitää aina muuttua! Se vanha oli paljon parempi! ;)

Mutta jotain kaunista onnistui tähän kevääseen kuitenkin löytymään. Nimittäin tämä Name It:n kultapalloinen softshell haalari on ehkä kaunein koskaan näkemäni haalari tytölle. (haalari on kokoa 104cm ja Olivia 98,5cm pitkä).
Jäin miettimään että tarvitseeko sitä edes sellaista vedenpitävää kuorihaalaria tämän lisäksi? Tietysti vaihtohaalari olisi kiva olla, mutta yhdelläkin varmasti pärjää. Jos sitten lisäksi ostaisi vedenpitävän takin ja housut, niissä on varmaankin enemmän vaihtoehtoja. :)

Millaisella varustuksella teillä mennään kevät taaperoiden kanssa?

8 kommenttia:

 1. Meillä jäi softshellhaalarin ohella vähemmälle käytölle kuorihaalari. Mutta jos vesilätäköissä tykkää uida niin sitten sekin on tarpeen :) meillä ei ole nyt haalaria lainkaan, po.pin fleecellinen olis kiva mutta se keltainen ei oikeen innosta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota juuri mietin minäkin, että jääkö kuorihaalari vähälle käytölle sitten.. Toisaalta itse ajattelen että kuori- ja softshell haalari on vähän eri kelille kumpikin. Kuorihaalari kunnon vesi/kurakeliin ja softshell kuivempaan keliin. Nykyisin kyllä näissä softshell haalareissakkn on niin hyvät ominaisuudet, että pitää vettäkin kiitettävästi. :)
   Takki ja housut on kyllä myös niin kätevät, että ehkä ne olisi fiksumpi valinta tämän lisäksi. Hmm..
   Toisaalta itse tykkään, että vaihtovaatteita on ulkokäyttöön reilusti. ;)

   Poista
 2. Mä en "luota" nihin softshell vaatteisiin, jotenki se kangas tuntuu semmoselta et tuuli pääsee läpi. Meillä on kuorihaalari (ticket) ja toinen haalari jossa alaosa kuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, minusta taas tuntuu että nuo softshellit on tosi tuulenpitäviä. ;D Mutta nämä on niitä "tuntumia" ja jokaisella tietenkin omansa.
   Kuorihaalari on kyllä varma valinta, jotenkin sellaisen myös haluisin minäkin.

   Poista
 3. Meillä on Pompin softshellhaalari (oli jo syksyllä sama) ja kaksi (joo turhaa, mutta kun kirpparilta löytyi niin hyvät ja halvat) haalaria, vaaleanpunakukallinen Ticket ja vadelmanpunainen Po.P. Po.Pin windfleece takki syksyltä menee vielä. Kuorihousutkin taitavat löytyä isompien peruja. Kenkinä Viking gore-tex lenkkarit ja Tretorn vuorilliset kumpparit.
  Löytyisikö teille Po.Pilta yksivärinen haalari kevääksi? Minun silmääni ainakin oli sekä vadelma että vihreä kivat värit nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin kyllä niitä Po.P:n haalareita, mutta jotenkin olivat tylsiä minun makuun, kun ovat täysin yksivärisiä. Tykkään siis että on kuvioitu, mutta sävyt hillityt. ;)
   Yhden Reiman tilasin nyt katsottavaksi ja Villervallan tähtihaalarikin on nyt sovituksessa. Hmm..
   Kirpparilöydöt on kyllä parhaita! Silloin kannattaakin ostaa, jos edullisesti löytää. Meilläpäin ei ole koskaan hyviä löytöjä kirpparilta tullut tehtyä. Harmi.

   Poista
 4. Meillä on tuo sama name it:n haalari, mutta se perhoskuosi, pilkullinen kuosi löytyy takkina... Ovat kyllä herkullisia kuoseja molemmat. Viime kesän kuosista meillä on myös perhoskuosi, jossa on sininen pohjaväri, sekin on kaunis, eikä niin arka kuralle. Mutta siis kyllähän tuolla softshellhaalarillakin on aika hyvät ominaisuudet vesikeleilläkin... vetoketjun kohdalta ei tietty vettä pidä, että ihan "uimaan" sillä ei lätäköihin voi mennä. Lisäksi meillä on ihan vähän vettä hylkivä halpishaalari. Päiväkodissa kuitenkin yleensä märällä laittavat kurahousut jalkaan vaikka haalari pitäisikin vettä... on kuulemma helpompi pitää näin sisätilat paremmin puhtaina kurasta ja hiekasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana se perhoskuosikin. :)
   Meillekin se pilkkutakki piti jemmata jo 110cm odottamaan, kerrankin kuosi johon rakastuin, joten pakko oli jemmata.
   Meillä ei ole kuravaatteita, enkä aio ainakaan kotiin ostaa. Itse tykkään enemmän vedenpitävistä ulkovaatteista. Meillä Olivia on tosin vielä kotihoidossa, joten pitää sitten tilanne katsoa uudelleen päivähoidon alkaessa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)