perjantai 27. tammikuuta 2017

Kevään söpöimmät
Tarkoitus ei ollut blogitaukoilla taas, mutta niin tässä jälleen kävi..
Meillä tosiaan alkoi vesirokko yhdellä pojista jo ennen vuoden vaihdetta ja sitten siitä reilu viikko, niin 12v. ja Olivia sai rokon. Oli niin ärhäkkä versio, että meillä ei ole koskaan ollut noin mitään hurjaa tautia kellään. Etenkin 12v. oli tosi huonossa kunnossa, näppyjä oli koko kroppa ja kasvot ihan täynnä ja poika ei meinannut pystyssä pysyä moneen päivään. Olivialla oli hiukan helpompi rokko, mutta näppylöitä oli hänelläkin paljon ja neiti oli todella kiukkuinen useamman päivän (ja yöllä ei juuri nukuttu). No nyt on koko perhe kyseisen rokon sairastanut, joten sitä ei enää meillä nähdä. Huh!
Íhan totta, jos olisin arvannut millainen vesirokko voikaan olla, olisin käynyt ottamassa rokotukset. En siis suosittele kellekään ainakaan hakemaan vesirokkoa mistään. ;)
Sairaiden lasten takia bloggaamaan en ole ehtinyt, mutta ihan vinkkinä instagram sivuni päivittyy lähes päivittäin, joten kannattaa seurata meidän elämää sitäkin kautta. :)

Jospa nyt taudit nuhailua lukuun ottamatta jättäisi meidän perheen rauhaan ja voimia riittäisi taas muuhunkin. Peukut pystyyn! Olisi niin monta jutun aihetta joista kirjoitella.
Kevään mallistoja olen silmäillyt suurimmaksi osaksi pettyneenä, mutta onneksi kaikeksi myös ihastellen. Yksi merkki joka yllätti todella positiivisesti on Polarn O. Pyret.

Voi mikä mallisto tytöille! Juuri niitä omia lempparivärejä. Rakastan tällä hetkellä pastellin sävyjä.
Erityisesti minttu ja vaaleanpunainen on ♥♥
Tein jo vähän ostoslistaa, pakko laittaa tilaus ihan pian menemään, ennen kun nämä loppuu!

Tykkäsittekö te näistä?


4 kommenttia:

 1. Mä tilasin vähän aika sitten ton keltaisen raitapaidan ja vaaleenpunaset housut :) ihania on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just ajattelin, että keltaiset ja vaaleanpunaiset raidat vois olla kivat yhdessä. :)

   Poista
 2. Niin hän ne sanovat, että mitä vanhempi sitä hurjempi vesirokko on. Minä oli ajatellut, että jos eivät kouluikään mennessä sairasta hakisin rokotukset. Meillä on nuorimmainen sairastamatta ja itse asiassa tässä nyt seuraillaan saiko tartunnan meidän vieraalta, kun kaksi viikkoa sitten kyläilijät ja vierailun aikana huomattiin näpyt ja vesirokkohan se oli :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen kuullut minäkin. Meillä kaksi vanhinta sairasti pienenä melko helpolla kyseisen taudin, mutta Olivialla oli kyllä melko ärhäkkä, vaikka onkin pieni.
   Joo ehdottomasti kannattaa hakea rokotus ainakin viimeistää silloin, kun kouluikä alkaa, jos ei ole tautia onnistunut saamaan sitä ennen.
   Mutta nythän vesirokkorokotus tuli rokotusohjelmaan ja täällä meilläpäin antavat sen ensi syksystä alkaen neuvolassa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)