sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Nukkekoti pienelle tytölle

Minä aloin viimein tässä viime viikolla miettiä joululahjoja. Siinä missä toiset ostelee lahjoja jopa pitkin vuotta tai ainakin aloittaa niiden ostamisen jo marraskuussa, minä ostelen lahjat yleensä joka vuosi vasta joulukuussa. Olisihan se hienoa, jos lahjat saisi hankittua jo todella ajoissa, mutta ei meillä ainakaan edes pojat osaa sanoa toiveitaan ennen joulukuuta ja vaikka osasivat niin yleensä ainakin muutama vaihtuu vielä paria viikkoa ennen joulua. Ostapa siinä sitten ajoissa jotain. ;)
Toinen huokailun aihe on sukulaisten ja kummien kyselyt jo marraskuun alusta alkaen, että mitä pojat toivoo. Yleensä vastaankin, että kerron sitten joulukuussa. Hih.

Lisäksi isojen poikien toiveet on a. kalliita ja b. rahaa. Eihän ne enää mitään leluja toivo, eikä oikein vaatteitakaan, vaan mielellään jotain tekniikkaa tai rahaa. Olen siis tuskaillut poikien osalta, mutta palataan heidän lahja-asioihin vielä myöhemmin..
Tytön äitinä huomaan miten helppoa onkaan löytää tytölle vaikka mitä kivaa, on oikein valinnan vaikeus. Meillä kun ei edes ennestään ole juuri mitään "tyttöjen leluja", olen vaan lahjakyselijöille todennut, että tyttöjen juttuja. ;)

Itse ajattelin ostaa Olivialle nukkekodin joululahjaksi. En halua sitä perinteistä mallia, enkä mitään muovihärpäkkeitä. Myös kaikki iloisen kirjavat nukkekodit on pois suljettuja, koska minusta sellainen hillitympi on kauniimpi jo siitäkin syystä, että nukkekoti on kuitenkin esillä oleva osa huonetta. Jos saisin itse valita täydellisen nukkekodin olisi se valkoinen, jossa yksityiskohdat olisi vaaleanpunaiset ja katto harmaa. No ei sellaista tietenkään löydy, mutta muita kauniita kyllä.

Valitsin tuohon kuviin kivoja vaihtoehtoja, mitä nyt olen miettinyt. Hinnaltaan sellaista satasen luokkaa tai hiukan päälle. Olivia varmasti haluisi tuo Lekmerin Frozen nukkekodin, mutta itse en sille nyt niin kamalasti lämpene. Neiti saa muuta Frozen juttua kuitenkin lahjaksi, joten nukkekoti voisi olla ihan muuta. Jollyroomista löytyisi tuollainen kirjahylly, jota voisi myös käyttää nukkekotina. Aika kiva idea. Minimen ja Etolan nukkekodit on hurjan kauniita ja sopivan kokoisia. Hobby Hallin iso nukkekoti on soma myös, vaikka se onkin aika iso ja vaaleanpunainen. Hmm..

Millaisia nukkekoteja teidän pieniltä löytyy?
Vai onko teilläkin sellainen lahjatoivelistassa?


3 kommenttia:

 1. Meillä 9 ja 4 v tytöt leikkivät minun vanhalla nukkekodilla...
  On kyllä ollut suosittu. Tällä hetkellä siellä asustaa kylläkin petsit.

  VastaaPoista
 2. Meillä on puinen Le Toy Vanin nukketalo, on kestänyt leikeissä jo useita vuosia. Esim. Lahjakas.fi myy niitä. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä tytöllä on Jollyroomin kirjahyllytalo. On meillä suosittu, koska on niin muunneltava. Siellä asuu toisinaan Barbit, toisinaan My little ponyt tai petsit, toisinaan Friendsit,pikku prinsessat, puput, dublohahmot, muumit jne. Ja kun ei leikitä se on kirjahyllynä pikkutavaroille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)