lauantai 29. lokakuuta 2016

Uusi alku!


Vihdoin ja viimein sain uuden blogin auki. :)
Ette usko minkä ajatustyön tämä uusi blogi vaati. Mietin että jatkanko, sitten mietin aloitanko ihan uudella blogilla ja sitten mietin nimeä. Tosi monta mielessä ollutta bloginimeä oli yllättäin jo varattu. Lopulta makustelin Hattarasydäntä aikani ja se tuntui lähimmäksi omalta. Nimi nyt viittaa tuohon neitiin ja tietysti niihin suloisiin tyttöjen juttuihin, joita blogissa tulee varmasti olemaan paljon. ;) Tosiaan ne meidän pojat on nuorinta myöten on jo siinä iässä, että en halunnut heistä kuvia enää blogiin laittaa. Tai Emil lähinnä oli Poikien tyyliin -blogin puolella seikkaillut, mutta koska hänkin täytti jo 9 vuotta, niin jotenkin tuntui että nyt on aika jättää poikien jutut taakse. Toisaalta kyllä tulen täällä tyttömaailmassani välillä tuumailemaan poikienkin juttuja vaatteiden ja sisustuksen suhteen, ihan kokonaan siis en niitäkään unohda. Katsotaan mitä tästä vielä muotoutuu.

Blogin ulkoasu on vielä vähän vaiheessa ja saattaa muokkaantua vielä lähikuukausina sitä mukaa kun uusia ajatuksia tai paranneltavaa tulee. Olen nyt yrittänyt hieman yksinkertaistaa mallia hillitymmäksi ja omaa silmää miellyttäväksi. Toki saa antaa palautetta, jos lukijana jokin juttu häiritsee.
Olen siinä mielessä vähän muinaisjäänne etten yksinkertaisesti ymmärrä juuri mitään tietokoneiden päälle, sen verran sentään että saan ne päälle. Hih. Sama homma esim. Facebook ja Instagram, olen niissä ihan aloittelijan tasolla, mutta mielenkiintoa kuitenkin löytyy. Nyt tietysti heti alkuun on vinkattava, että olen saanut blogille jo auki Instagram sivut! Linkkiä löytyy tuosta nimibannerin alta tai klikkaile jo kurkkaamaan tästä. Kuvia ei vielä ole, mutta kun saan senkin rullamaan, niin varmasti tulee kuvattua sinne paljon. Ihan taatusti opin senkin. :D
Facebook sivut avaan myös heti kun vaan ehdin ne luoda.

Mutta nyt halusin ihan alkuun tämän uuden blogin auki ja jutut rullamaan. Muutama ihana onkin jo kysellyt perään, tuntuu mukavalta että kaipaillaan tänne blogimaailmaan tällaista tavan mammaakin.
Ihanaa jos löydätte tienne tänne uuteen alkuuni ja liitytte lukijaksi. Pidemmittä puheitta siis tervetuloa kaikille vanhoille ja uusille lukijoille!

P.s. Kuvat on Olivian 2-vuotis synttäreiltä. Niistäkin on jo pari kuukautta, en voi ymmärtää että meillä asustaa jo niinkin "iso" tyttö kuin lähes 2v3kk!

10 kommenttia:

 1. Hei, onpas mukavaa että kirjoitat taas! Säännöllisin väliajoin on pitänyt käydä tarkistamassa, olisiko uusi blogi jo auennut. =)

  -T-

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että jatkat!
  Ilman muuta minäkin jatkan, lukijana...

  VastaaPoista
 3. Kiva, että oot back!
  Hattarajuttuja odotellessa! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että jatkat... ja aivan ihana uusi nimi blogillasi. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Monia vuosia luin Poikien tyyliin blogiasi. Se oli oikeastaan ensimmäinen blogi mitä aloin lukemaan. Itsellä kaksi poikaa ja sinun kahden nuorimmaisen ikäiset niin paljon löytyi samoja juttuja.
  Nyt on kiva jälleen päästä lukemaan uutta blogiasi.Teet vain sitä omalla tyylilläsi. Ei kaikkien tarvitse olla niin ajan hermoilla, en ole itsekään. Itse sain myös tytön poikien jatkeeksi, hän tosin on jo 5v mutta varmasti samojen asioiden kanssa täällä elellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Helmi, että jatkat lukijana! ♥ On ihan mieletöntä että olet pysynyt jo vuosia mukana. :) Varmasti samoilla tyttöjutuilla teilläkin elellään kuin meillä, perästä täällä vaan hiukan tullaan ja on kiva kuulla kommenteissa vinkkejä sinulta.
   Joo, ehkä se on tämä ikä jo että ei ole ihan ajan hermoilla ja toisaalta sekin etten ihan täysin tahdo ollakaan. ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)